Starity

Vanessa Hudgens élvezi a kihívásokat

2013. november 22. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő az E! Newsnak adott exkluzív interjút hamarosan megjelenő filmjével, a Gimme Shelterrel kapcsolatban.

hirdetés
Vanessa Hudgens élvezi a kihívásokat
Fotó: Bauer Griffin

Szeptemberben derült ki, hogy végre megvan a pontos premierdátuma  Vanessa Hudgens 2011-ben leforgatott filmjének, a Gimme Shelternek, melyhez a napokban megérkezett az első hivatalos poszter is, amit az E! News mutatott be elsőként. Továbbá interjút is készítettek a dráma főszereplőjét, Apple-t alakító színésznővel, aki számos érdekességet és a forgatások során szerzett tapasztalatokat is megosztotta a nagyérdeművel.

„Minden egyes nap egy új kihívás volt, de én mindig tárt karokkal vártam. Egyszerűen annyira izgalmas volt mindennap belevetnem magam és nézni, hogy mennyire messze tudok elmenni” – nyilatkozta Vanessa.

A 24 éves színésznő számára azonban mégis akadt egy jelenet, ami kiemelkedő volt a sok újdonság közül, sőt kissé szürreálisnak vélt, ráadásul filmbeli csemetéje is különleges helyet kapott szívében

„Valószínűleg a legnagyobb fizikai és érzelmi megterhelést a szülési jelenet okozta. Ezelőtt még sosem forgattam ilyen jelenetet és a végén már az erek is kidudorodtak az arcomon. Elég furcsa volt, de tényleg. Mármint valóban volt valami kapcsolat köztem és a kisbabám, mármint a filmbeli kislányom között és egyszerűen annyira megszerettem, de a jelenetek után azt mondták, hogy »ennyi« és elvették tőlem én meg csak álltam ott és néztem- árulta el.

Vanessa továbbá meghökkentő és extrém átváltozásáról is mesélt, mely nem csak a közel 10 kilogrammnyi súlyfelesleget, hanem hosszú loknijaitól való megválását is magába foglalja.

„A fodrásszal elkezdtük levágni, aztán Ron [Krauss, a rendező] belépett és azt mondta, »Ez annyira rendezettnek tűnik«, majd hozzátette, hogy a karakterem saját magának vágta le, szóval fogtam magam, és elkezdtem levágni. Annyira felszabadító érzés volt – osztotta meg a riporterrel az egykori Disney-csillag, aki hozzátette, hogy alakjának visszanyerése sokkal nehezebb volt, hiszen nagyon szeret enni.

Fotó: Roadside Attractions

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek