Starity

Professor Greent ismét letartóztatták

2013. november 30. 14:02   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Professor Green ismét nagy bajba keveredett, így a rendőrség falai mögött kötött ki – megint.

hirdetés
Professor Greent ismét letartóztatták

Nemrég a rapper ittasan vezetett, így a rendőrségre került, viszont ismét nagy bajba keveredett. A rendőrség szóvivője így nyilatkozott a témáról: „A 29 éves férfit letartóztatták, mert perverz szavakat mondott az igazságszolgáltatásról, miután az óvadék letétele után kiengedték. Januárban pedig folytatódik utána a nyomozás”.

A gyanú, miszerint a rapper ittasan vezetett, és nekihajthatott valaminek vagy valakinek, egyre nagyobb, mert a Mercedesén találtak nem is egy olyan horpadást, ami új és baleset során keletkezhetett. A rendőrség pont egy átbulizott éjjelen kapta el, feleségét, Millie Mackintosht pedig hajnali 2.40-kor értesítették erről.

A rapper a születésnapja után csak ennyit osztott meg követőivel: „Ez egy furcsa hét volt. Az öregedés nem egyenlő azzal, hogy valaki felnő, még akkor sem, ha nagyon akarjuk.” Sajnos a tetteivel a rapper súlyos dolgokat sértett meg, így nem kizárt, hogy pár évig a börtönben fog ülni, felesége szégyenére.

Professor Green a születésnapján a feleségével, még a második letartóztatása előtt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek