Starity

Fésűs Nellyt megviselte a szerepe

2013. december 02. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerencsére a való életben semmi baja Fésűs Nellynek, ám a Jóban Rosszban című kórházsorozatban egy mellrákos nőt alakított, aminek eljátszása nagyon megviselte őt.

hirdetés
Fésűs Nellyt megviselte a szerepe
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A színésznő ma este tűnik fel a TV2 sorozatában, a Jóban Rosszbanban, melyben egy mellrákos nőt, Perger Évát játssza. Nelly egy nemzetközi modellt alakít, akit, miután kiderül betegsége, azonnal megműtik és mellét is eltávolítják.

„A masztektómia – a daganatos mell eltávolítása – egy nagyon komoly döntés, annak ellenére, hogy ma már korrekciós műtétek sokat segíthetnek. Szerintem kívül­állóként senki sem tudhatja, hogy hasonló helyzetben mi a helyes döntés, és nem is lehet ebben állást foglalni. Ha az életemet menthetném meg ezzel, vagy a gyermekemért tenném mindezt, akkor biztosan alávetném magam” – mesélte az Évát alakító színésznő a Borsnak, akit azért is viselt meg a szerepe, mivel egy közeli barátnőjénél nemrég diagnosztizáltak mellrákot.

Nelly minden megrázó élmény ellenére persze élvezte a közös munkát a Jóban Rosszban stábjával, hiszen nem idegen számára a stúdió.


Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek