Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. december 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato új hajszínt próbált ki, Amanda Bynes tanulni szeretne, és az ITV Jenny Frostot szeretné látni a színpadon! Lássuk, mi történt mostanában a sztárokkal!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Amanda Bynes tanulni szeretne

Az egykori gyerekszínész nemrég kijöhetett a rehabilitációs klinikáról, és úgy döntött, folytatja tanulmányait! Választása egy divatiskolára esett, mert a divat nagyon érdekli, és ilyen irányban szeretne dolgozni a továbbiakban.

*

Jenny Frost mégis visszatér az Atomic Kittennel?

Bár az eredeti felállás tért vissza a Big Reunion turné keretein belül, most úgy tűnik, a múlt ismétli önmagát, és Jenny Frost leváltja Kerry Katonát, aki jelenleg ötödik gyermekével várandós. Jenny nem reagált a hírekre.

*

Demi Lovato kék hajjal tündököl

Az énekesnő rajongói már meg sem lepődnek, ha kedvencük új hajszínnel mutatkozik valahol. Demi választása most egy sötétebb árnyalatú kékre esett, ami egész jól áll neki. Az új frizuráját tegnap este láthatta először a nagyközönség a Nylon magazin partiján.

*

A JLS karácsonyi koncertet ad

Millió lány szíve tört össze, amikor idén tavasszal a négy tehetséges énekes bejelentette, hogy hat év után véget ér a közös zenélés – utolsó koncertsorozatuk része egy december 20-án tartandó buli.

A fiúk egyébként novemberben dobták piacra The Greatest Hits albumukat, aminek beharangozó dala a Billion Lights volt.

*

Miley Cyrus: „Nem vagyok együtt Liammel!”

A napokban felröppentek pletykák, miszerint Miley Cyrus újra együtt van egykori jegyesével, Liam Hemsworthszel, azonban a botrányhősnő a napokban cáfolta a pletykákat. Botrányos viselkedése miatt egyébként egyre több ellenlábast szerez, legutóbb az Oasis együttes énekese, Noel Gallagher oktatta ki.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek