Starity

Selena Gomez leszavazta Bieber új klipjét

2013. december 06. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár szingli, Selena Gomeznek mégsem tetszik, ha csinos lányok ölelgetik Justin Biebert, még ha egy videoklipben teszik is. A sztár az Instagramon szólt be a klip női szereplőjének.

hirdetés
Selena Gomez leszavazta Bieber új klipjét

Selena Gomez nagyjából egy évvel ezelőtt szakított Justin Bieberrel, és azóta, állítása szerint a boldog szinglik életét éli, ám úgy tűnik, mégsincs ínyére, ha ex-barátja más lányokkal enyeleg, még akkor sem, ha csak egy videoklip kedvéért teszi – írja az Us Weekly.

Justin Bieber All That Matters című klipje hétfőn látott napvilágot, melyben az énekes a csinos Cailin Russo modellt ölelgeti. A szőke lány valószínűleg kétszer is meggondolta volna, hogy igent mondjon-e a felkérésre, ha tudta volna, mi vár rá a bemutató után. Ugyanis nemcsak az elvakult Belieberek halálos fenyegetéseinek célpontja lett, de a kanadai sztár exe, Selena is megajándékozta egy csípős kommentárral, amit Instagram-oldalára posztolt ki, egy smink nélküli fotója mellé: „Azt hittem, csak a latina kategóriát szereti...”

„Egyértelműen arra irányult, hogy velem volt a videóban, de én csak a munkámat végeztem” – mondta Cailin, aki azt sem igazán érti, miért hasonlítgatják össze a rajongók Selenával. „Selena egy szupersztár, én meg csak egy lány vagyok egy videóban. Ő a volt barátnője, és biztos vagyok abban, hogy még mindig vannak érzéseik egymás iránt.”

Russo egyébként álnév alatt eltárolta Justin számát, és elég gyakran kommunikálnak is egymással, de van barátja, akivel nemrég jött újra össze, ezért a tinisztárral való kapcsolatának nincs romantikus természete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek