Starity

Oritsé Williams: „Nem fogunk csődbe menni!”

2013. december 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JLS áprilisban oszlott fel, de nem fognak eltűnni - legalábbis a fiúk bizakodóan tekintenek a jövőbe, ráadásul ingyenjegyeket is felajánlanak a rajongóiknak.

hirdetés
Oritsé Williams: „Nem fogunk csődbe menni!”

Millió lány szíve tört darabokra, amikor a JLS hivatalos közleményében kijelentette, hogy az együttes feloszlik. Azonban a fiúk rendkívül magabiztosak, Oritsé azt nyilatkozta, hogy más fiúbandákkal ellentétben ők nem fognak eltűnni, a feloszlás ellenére sem, hiszen eddig, szinte kivétel nélkül, ha egy fiúbanda úgy döntött, hogy szünetet tart, akkor hamar el is tűntek a süllyesztőbe, és nem sikerült visszatérniük.

„Mi megtörjük a fiúbandák csődbemenetelét!” – nyilatkozta Oritsé. A fiúk azt is elárulták, hogy a pénzüket be is fektették, hogy ne menjenek csődbe, ha esetleg mégsem fog menni a szekér úgy, mint régen.

Marvin a következőket mondta: „A Blue nem sokkal idősebb, mint mi, és ez rémisztő. De nagyon szerencsések vagyunk a kezdetektől, láttuk, milyen hibákat vétettek az elődeink, és tanultunk belőlük!”

Az együttes a jövő év elején fejezi be a turnéját, azt követően pedig, ki tudja, mennyi időre, a JLS feloszlik. A fiúk azonban egy különleges meglepetést is tartogatnak a rajongók számára: négy ingyen koncertjegyet nyerhetnek a szerencsések, melyeket a december 21-i, Londonban tartandó koncerten lehet felhasználni, és ez még nem minden! Azok a rajongók, akik a jegyeket nyerik, kapnak egy-egy ingyenes példányt is a JLS Goodbye: The Greatest Hits Tour DVD-ből is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek