Starity

Rebecca Black mégis énekel a szombatról

2013. december 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black néhány feldolgozás után újra saját dallal jelentkezett, amely ezúttal a szombatról szól.

hirdetés
Rebecca Black mégis énekel a szombatról

Rebecca Black ugyan megígérte, hogy nem lesz két lábon járó és éneklő naptár, Dave Days azonban rávette, hogy legyen folytatása a Friday-nek, így a fiatal lány mégis felvette Saturday című dalát, a hozzá tartozó klipet pedig stílusos módon szombaton este tette fel a YouTube-ra.

A dalban és a videóban rengeteg utalást ejtettek Rebecca első dalára, a Friday-re, például képeket is mutattak a 2011-es klipből. Jó hír azonban, hogy az új szerzemény mérföldekkel jobban sikerült a világ egyik legrosszabb dalaként elhíresült elődjénél, és a szöveg is túllépett azon a problémakörön, hogy melyik ülést foglalja el az autóban iskolába menet. Rebecca még egy twerkelő Miley Cyrus-hasonmást is rávett a szereplésre, úgyhogy a klip rendkívül trendire sikerült.

Úgy tűnik, a Saturday jóval kedvezőbb fogadtatásra talált az interneten, hiszen – bár a klip még csak néhány órája elérhető – máris csaknem 3 millióan nézték meg, és a szavazók körülbelül háromnegyedének tetszik is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek