Starity

Kiss Ramóna szingli lett

2013. december 08. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki azt hitte, hogy Ramóna megtalálta a sírig tartó szerelmet Tóth Richárd oldalán. A profi pókerjátékos és a színésznő kapcsolata azonban váratlanul véget ért.

hirdetés
Kiss Ramóna szingli lett
Fotó: Blikk

Ramóna és Tóth Richárd 2012 februárja óta alkottak egy párt, a Bors információi szerint azonban pár napja úgy döntöttek, hogy külön folytatják. A színésznő a lapnak mesélt szakításukról.

Valóban nem alkotunk már egy párt Ricsivel. Elég hosszú ideig voltunk együtt, és megelőzve mindenféle rosszindulatú találgatást, elmondanám, hogy nem harmadik fél, és nem külső tényező miatt ért véget a kapcsolat. Mindketten úgy éreztük, másfelé tart az életünk, ezért döntöttünk a szakítás mellett. Egy fontos korszak zárult le az életemben, de barátságban és tiszteletben váltunk el egymástól. Mivel eddig sem beszéltem a magánéletem részleteiről, így erről sem szeretnék többet beszélni– mesélte.

A pár egyébként sose tárta nyilvánosság elé magánéleti dolgaikat. Sokan úgy gondolták, hogy nemsokára a házasság lesz a téma, majd a gyerekek, de sajnos nem így lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek