Starity

Arany Málna-díjra jelölhetik Selena Gomezt

2013. december 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomezt ugyan Oscarra is felterjesztették, ám szakértők szerint az Arany Málnára jóval esélyesebb a fiatal sztár.

hirdetés
Arany Málna-díjra jelölhetik Selena Gomezt

Selena Gomez pályafutása során számos elismerést begyűjtött már, elsősorban dalaiért és televíziós szerepléseiért, de díjazták már karitatív munkája kapcsán is, filmjeit azonban eddig kevésbé méltatták.

A Spring Breakersben nyújtott alakításáért ugyan a filmet készítő egyik stúdió felterjesztette Oscar-díjra, de a díjszezon közepén járva nem tűnik igazán reális esélyesnek a rendkívül erős mezőnyben. A Getaway című filmért viszont díjazhatják – egy Arany Málna díjjal.

A Goldderby filmes és zenei díjak elemzésére specializálódott weboldal szerint jelenleg a harmadik helyen áll, nála pedig csak Lindsay Lohan és Tyler Perry még esélyesebb a Razzie elnyerésére. Az oldal valamennyi szakértőjének listáján az első 5 hely valamelyikén szerepel, így a jelölése elég biztosnak tűnik.

Az anti-Oscarnak is nevezett Arany Málna-díjat minden évben az Oscar-gálát megelőző napon osztják ki az év legrosszabb filmjeinek és alakításainak. Természetesen nem érdemes messze menő következtetéseket levonni a díjazottak névsorából, hiszen már olyan színésznők is részesültek a kétes elismerésből, mint Halle Berry, vagy Sandra Bullock, akik egyébként azon kevesek közé tartoznak, akik át is vették a ciki díjat, utóbbi ráadásul másnap Oscar-díjat is kapott.

Selena Gomez egyébként maga is bevallotta, hogy elégedetlen a színészi teljesítményével, ezért várhatóan a továbbiakban minden erejével azon lesz, hogy ennél jóval nívósabb díjak várományosai között emlegessék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek