Starity

Nikki Reed szereti a vicces ajándékokat

2013. december 12. 19:07   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki férje, Paul tavaly egy flitteres alsógatyát kapott a nagymamájától karácsonyra. A hagyományos ajándékok mellett ők inkább a humoros meglepetéseket részesítik előnyben.

hirdetés
Nikki Reed szereti a vicces ajándékokat

„Minden évben Alabamába megyünk. December 15-éig felvesszük az új lemezünk többi részét, ami januárban jelenik meg. Ezt Nashvill-eben tesszük, utána pedig elutazunk Alabamába, hogy Paul családjával legyünk.”

A színésznő azt is elárulta, hogy mi a kedvence karácsonyi pillanata.

„A kedvencem mindig az, amikor Paul kinyitja a nagymamája ajándékát. Minden évben kap egy vicces dolgot. Tavaly ez egy flitteres alsónadrág volt. Ebben az évben is jónak kell lennie. Igen, úgy vélem, hogy a nagymama háza a kedvencem. Az ő nagymamája vibráló személyiség és boldog. Paul az ő kicsinyített verziója.”

Nikki 25 éves, és nagy név Hollywoodban, most hosszabban is megmutatja tehetségét a zeneiparban a 29 éves Paul oldalán. Nikkinek mindene megvan, amit kívánhat, bár mégis van egy szokatlan kívánsága a karácsonyi listán.

„11 éven keresztül ugyanazt a bőröndöt használtam, és most kéne egy új. A fogantyú eltörött, és a kerekek sem működnek. Amikor visszatértünk a Dominikai Köztársaságból, esküszöm, hogy a reptéren minden ember meg akart ölni, aki mellett elmentem – a kerekek nyikorogtak, fogantyú sincsen. Szükségem van valaki segítségére, mikor a legfelső rekeszbe tesszük, nem tudom megemelni, mert nincs működőképes fogantyúja. 11 év az 11 év.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek