Starity

Jótékonykodással ünnepelte születésnapját Vanessa Hudgens

2013. december 18. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő még saját születésnapján is a rászorulókkal törődött és nekik gyűjtött adományokat.

hirdetés
Jótékonykodással ünnepelte születésnapját Vanessa Hudgens
Fotó: Glamour

Vanessa Hudgens mindig is közismert volt jószívűségéről és arról, hogy gondol a rászorulókra és igyekszik segíteni rajtuk a tőle telhető legjobb módon. Legutóbb például a UNICEF-hez csatlakozott, hogy a Fülöp-szigeteken sújtott ciklon áldozatait támogassa, most pedig saját születésnapját is arra használta fel, hogy tovább segítsen.

A színésznő december 14-én töltötte be 25. életévét, ám sok sztárral ellentétben nem csapott hatalmas és botrányos bulit, hanem sokkal visszafogottabb módon ünnepelte meg a nagy napot szűk baráti és családi társaságban.

Az elegáns, Hollywood-témájú partin jelen volt természetesen barátja, Austin Butler, húga, Stella, de a vendéglistán szerepelt még többek között Alyson és Amanda Michalka, Sucker Punch-beli kolleganője, Jena Malone, legjobb barátnője, Ashley Tisdale és vőlegénye, Christopher French is.

Azonban nem a bulizás volt számára az első, hanem a jótékonykodás, ugyanis mindössze annyit kért rajongóitól, hogy ha megtehetik, akkor hamarosan megjelenő filmje, a Gimme Shelter hatására szánjanak egy kisebb összeget az olyan fiatalok számára, akik hasonló cipőben járnak, mint karaktere, Apple.

Akciója természetesen sikerrel járt, amit Twitter-profilján keresztül meg is köszönt fanjainak: „Ezer hála mindenkinek, aki adományozott különböző szervezeteknek a születésnapom alkalmából a Gimme Shelter tiszteletére. Elképesztőek vagytok srácok!”

Ha pedig ez még nem lett volna elég, a Hollywood Foreign Press Association 100 ezer dollár értékben ajándékozott neki, ami végül egy az egyben a There for the Philippines nevezetű kampányához került, továbbá elárulta, hogy maga is hozzájárult már a helyiek segítésére szervezett akcióhoz.

„Ez nagyon-nagyon sokat jelent nekem. Úgy értem, ez tényleg megtiszteltetés. Annyit szeretnék segíteni, amennyit csak tudok, mivel filippínói vagyok és közel áll a szívemhez az ügy. Anyukám a Fülöp-szigetekről származik. Annyira hálás vagyok mindenért- osztotta meg gondolatait Nessa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek