Starity

A JLS megríkatta a sztárokat

2013. december 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit JLS búcsúkoncertje december 22-én ért véget, és nem csak a rajongókat, hanem néhány hírességet is sikerült megríkatniuk.

hirdetés
A JLS megríkatta a sztárokat

A fiúk áprilisban jelentették be a feloszlást, és a napokban ért véget búcsúturnéjuk, ami hamarosan kapható lesz DVD-n, valamint egy önéletrajzi könyvet is ki fognak adni. Sok rajongó osztotta meg élményét a koncerttel kapcsolatban, és elárulták, igazán megható volt az utolsó előadás, amire december 22-én került sor a londoni O2 arénában.

Ám nemcsak a rajongók könnyezték meg a búcsút, hanem a One Direction egyik tagja is, Niall Horan is, aki egyébként nagy JLS-rajongó! „Jézusom, micsoda érzelmes este volt a tegnapi. Micsoda karrier! Szeretlek titeket, srácok!”

Rochelle Humes, Marvin felesége is megosztotta érzéseit: „Végre abbahagytam a sírást. Wow, a múlt éjszaka nagyon érzelmes volt.”

Az együttes maga is elbúcsúzott a rajongóktól az interneten is. Mindegyikük megköszönte a támogatást, és elmondták, hogy nekik vannak a legcsodálatosabb rajongóik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek