Starity

Klippremier: Boyce Avenue — One Life

2013. december 30. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hónapja mutatta be One Life című, jótékony célt szolgáló slágerét a fiúbanda, a minap pedig a videoklip is napvilágot látott.

hirdetés
Klippremier: Boyce Avenue — One Life

A Manzano testvérek ezúttal nemcsak rajongóikat örvendeztették meg új videoklipjükkel, hanem azon hátrányos helyzetű gyermekeket is, kik fejlődő országok területein élnek, hiszen a fiúk a kislemez eladásából befolyt összeg 100%-át arra fordítják, hogy oktatási intézményt építsenek ezeknek a fiataloknak. Mint korábban elmondták, 10.000 dollárból egy osztályterem, 25.000 dollárból pedig egy kisebb iskola is felhúzható.

Alejandro, az együttes énekese elárulta, hogy támogatni nemcsak letöltésekkel, de a már Magyarországról is elérhető Spotify oldalán történő ingyenes lejátszással is segíthetünk a guatemalai tanulni vágyókon, így pedig körülbelül 210 forinttal adakozunk nekik.

Eddig több mint 17.000 dollárt (kb. három és félmillió forint) sikerült összegyűjteniük a One Life című daluk eladásával. A Boyce Avenue 2014 tavaszán Magyarország határa mellé, Ausztriába látogat, hogy népszerűsítsék slágerüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek