Starity

Lindsay Lohan ismét szabad

2010. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb hírek szerint Lindsay Lohan ismét szabad ember, pontosan tegnap óta.

hirdetés
Lindsay Lohan ismét szabad

Miután letöltötte őrizetét, kiengedték Lindsay Lohant a Los Angeles-i UCLA Medial Centerből. A Bajos csajok sztárja 22 napot töltött a kórházban, és a hírek szerint tegnap (augusztus 24-én) kiengedték az intézményből.

Mivel az ott dolgozók már korábban azt nyilatkozták, hogy Lindsay „sokkal egészségesebb” a vártnál, így erre számíthattunk eddig is, ám a színésznő így is megúszta a 90 napot, akár csak a börtönt, ahol csupán 13 napot kellett ülnie.

A TMZ értesítése alapján Lindsay-t az ápolói tanácsára engedte távozni Elden Fox bíró, valamint ma is lesz egy tárgyalás, de valószínűleg Lindsay azon nem vesz részt, mert az otthonában még továbbra is kezelik – bármit is jelentsen ez.

Aki még ezek után is rajongónak mondhatja magát, annak valószínűleg nem kell csüggednie, hiszen Miss Lohan remélhetőleg hamar folytatja tevékenykedéseit, bár a börtön amúgy is plusz pénzt hozott neki a konyhára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek