Starity

Ciara babát vár

2014. január 14. 20:08   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több pletyka keringett az énekesnő terhességével kapcsolatban, azonban egy tévéműsor keretében lehullott a lepel: az énekesnő és kedvese, Future, első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Ciara babát vár

Az énekesnő most egy ideig a zenei karrierjét a háttérbe szorítja, ugyanis hamarosan anyai örömök elé néz.

2013. elején az énekesnőre végre rátalált a szerelem Future oldalán, melyet nem sokkal később eljegyzés is követett 2013 októberében. A bejelentést most újabb örömhír követte, ugyanis az énekesnő a The View nevű reggeli showműsor keretén belül jelentette be, hogy babát vár.

A műsorvezető, Barbara Walters kérdezett rá, hogy mit gondol az énekesnő a babavárással kapcsolatos pletykákról, Ciara pedig egyből megerősítette a híreket és élő adásban mutatta meg kerekedő pocakját.

Vőlegénye, Future már 3 gyermek boldog édesapja, akik a rapper előző kapcsolatából születtek, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy a Ciarával közös baba mikorra várható, de az énekesnőről szemmel láthatólag máris sugárzik a boldogság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek