Starity

Ke$ha majdnem belehalt az éhezésbe

2014. január 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő anyja adott interjút, Kesha producerét és menedzserét vádolja lánya betegsége miatt.

hirdetés
Ke$ha majdnem belehalt az éhezésbe

A Timber énekese professzionális segítséget kért, miután bevallotta magának, hogy anorexiával és bulímiával küszködik. Anyja, Pebe Sebert állítja, valóságos csoda, hogy lánya még mindig életben van – erről a People magazinnak vallott.

„Az orvosok azt mondják, a vérnyomása olyan alacsony volt, hogy ilyet még sosem láttak, kivéve sztrókot vagy szívinfarktust elszenvedett betegeknél. Azt mondták, csoda volt, hogy nem esett össze holtan a színpadon.”

A 26 éves énekesnő január harmadikán csekkolt be a Timberline Knolls Központba, közel Chicagóhoz, és jelenleg is étkezési problémák miatt kezelik. Pebe szintén rehabra vonult PTSD miatt, és akárcsak Kesha közeli barátai, anyja is az egykori menedzsert és producert vádolja amiatt, hogy lánya itt kötött ki.

Menedzsere ugyanis az előnyösebb imidzs kialakítása végett követelte Keshától, hogy leadjon néhány kilót, amit producere, Lukasz is keményen támogatott – miattuk kezdett durva éhségsztrájkba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek