Starity

Scott Hicks szereti Budapest gótikus építészetét

2014. január 21. 15:03   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Hicks, a Fallen rendezője valószínűleg Budapesten van és itt intézi ügyeit.

hirdetés
Scott Hicks szereti Budapest gótikus építészetét

A mai nap során a Fallen-könyvek hivatalos Facebook-oldalán osztottak meg egy cikket a rajongókkal, melyet az ausztrál IF magazin írt. A cikkben számos újdonságra fény derül, köztük néhány új részletre a népszerű regény megfilmesítésével kapcsolatban.

Kiderül ugyanis, hogy Scott Hicks már Budapesten van, hiszen telefonon keresztül adott interjút. Az is kiderült, hogy – korántsem meglepő módon – azért esett fővárosunkra a választás a forgatási helyszín kiválasztásakor, mert más országokkal ellentétben olcsóbb, és mert a rendező elmondása szerint szereti a város gótikus építészetét.

A forgatás az előzetesen bejelentett februárral ellentétben ugyan csak márciusban kezdődik, azonban a stáb jelentős részét még be sem jelentették. Most felmerült egy új név, Sianoa Smit-McPhee, akiről pontosan nem mondták meg, kit is alakít majd, a leírás alapján viszont egészen biztosan ő lesz Molly, Luce egyik ellensége. A film három főszereplőjét Addison Timlin, Jeremy Irvine és Harrison Gilbertson alakítja majd.

A Lauren Kate által írt könyvsorozat összesen négy részből áll – a további három regény címe sorban Torment, Passion és Rapture –, így ha a film sikeres lesz, szinte biztosan számíthatunk folytatásra. Ennek kapcsán megkérdezték a rendezőt, nem nehezedik-e rá nagyobb nyomás. „Próbálok nem sokat gondolni erre – mondja. – Próbálom megfelelően átadni a történetet és a maradékot pedig hagyni, hogy magáról gondoskodjon."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek