Starity

Új telenovellák érkeznek hazánkba

2014. január 24. 17:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A televíziós csatornák négy telenovellapremierrel kedveskednek a műfaj rajongóinak.

hirdetés
Új telenovellák érkeznek hazánkba

Nemrég adtuk hírül, hogy január 27-én megérkezik hazánkba is a tavalyi év legsikeresebb mexikói telenovellája, a Corazón Indomable, azaz a Maricruz Ana Brenda Contreras és Daniel Arenas főszereplésével. A széria az egyik főadóra, a TV2-re kerül 14.55-ös kezdettel.

E sikerre felbuzdulva az RTL2 is hadba küld két egészen friss telenovellát a közeljövőben: február 6-án ugyanis elstartol az El rostro de la venganza, Utolsó vérig címmel, melynek főszereplői Maritza Rodríguez, David Chocarro, Elizabeth Gutiérrez és Saúl Lizaso. Majd a március elején véget érő Vihar című sorozat helyére kerül Angelique Boyer és Sebastian Rulli jelenleg is futó sorozata, a Lo que la vida me robó.

Ha ez pedig nem lenne elég a telenovella-rajongóknak, január 29-én képernyőre kerül egy argentin szappanopera, a Cuando me sonreís (Mosolyt kérek), melynek főszereplői Facundo Arana és Julieta Díaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek