Starity

Újabb izgalmakkal tér vissza a Vámpírnaplók

2014. február 19. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szereplők és meglepő fordulatok jönnek a február 27-én érkező új epizódokkal.

hirdetés
Újabb izgalmakkal tér vissza a Vámpírnaplók
Fotó: Nino Munoz/The CW

Mialatt a rajongóknak rövid időre ismét búcsút kellett inteniük kedvenc vérszívóiknak, mégis akadt minek örülniük, ugyanis múlt héten kiderült, hogy a jövő évi szezonban érkezik a Vámpírnaplók soron következő hatodik évada, Paul Wesley lehetőséget kapott, hogy megrendezzen egy epizódot, ráadásul néhány izgalmas hír is napvilágot látott a folytatással kapcsolatban.

Többek között lehullott a lepel két új szereplőről is, akiket Heather Hemmens és Chris Brochu fognak életre kelteni. A Hellcatsből ismert színésznő Maggie szerepét kapta meg, akiről már az ötödik évad 9. epizódjában szó is esett, ugyanis történetesen ő Enzo (Michael Malarkey) szerelme, aki Dr. Whitmore asszisztense volt még 1953-ban.

Chris az új Whitmore-i diákot, Luke-ot fogja alakítani, aki saját neméhez vonzódik, ám mégis közeli viszonyba kerül majd Bonnie-val, Caroline-nal és Elenával, ugyanis meglepő titkokat tud a boszorkányok és a vándorok között harcról és arról, hogy ez milyen hatással van a hasonmásokra.

Míg Heather karakterével a 16. részben találkozunk először, addig Luke-ra a 19. epizódig várnunk kell.

Fotók: Getty Images

Továbbá Candice Accola is elárult egy új és kissé meglepő dolgot a hamarosan érkező epizódokról a TV Guide-nak. Történt ugyanis legutóbb, hogy Wes beadta Damonnek azt a szert, amitől a vámpírok csak saját fajtájukból hajlandóak inni, amikor pedig Caroline rájön erre, rögtön az idősebb Salvatore segítségére siet.

„Caroline arra fogja összpontosítani minden figyelmét, hogy megtudja, mire is képes ez a vírus. De nagy dolgokat fogunk megtudni a Vándorokkal kapcsolatos történetről is, így kiderül, hogy ki áll a háttérben és miért” – osztotta meg a szőke színésznő.

De Julie Plec arról is beszélt nemrég, hogy Bonnie lehet, hogy hamarosan rá fog jönni, hogy Katherine nem halt meg valójában és Elena testében van, mivel jelenleg ő a horgony a két világ között és annak ellenére, hogy halandóként távozott az élők sorából, egy hasonmás, így a természetfeletti lények táborába tartozik, tehát át kellett volna haladnia rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek