Starity

Mégsem tér vissza a t.A.T.u.?

2014. február 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisebb konfliktus és nézeteltérés alakult ki a csapaton belül, ami nem várt fejleményeket hozott magával, így az újbóli közös munka körül kételyek alakultak ki.

hirdetés
Mégsem tér vissza a t.A.T.u.?

A t.A.T.u. nemrég a Sochiban megrendezett téli olimpiai játékok megnyitóján fellépett, azt követően pedig a moszkvai Big Love Show előtt bejelentették, hogy újult erővel, közösen visszatérnek a zenei életbe. Pár nappal később pedig kiderült, hogy a csapat újfent fennállása mégsem olyan biztos.

A t.A.T.u. névhez tartozó összes jog a két lány kezében van. Moszkvában T.A Music néven egy közös produceri irodájuk van, ahol a közös üzleti portfóliójukat kezelik. Többek között ők felelősek a fellépések alapos megrendezésében, a feldolgozások jóváhagyásában, a jótékonysági események lebonyolításában, a közös alapítványuk irányítása és a védjegyek felhasználása miatt is ők kezeskednek.

A gubanc csak most jön: Julia pár nappal ezelőtt Pozsonyban járt, hogy néhány szlovákiai koncertet lefixáljon, mindezt úgy tette, hogy a másik tagot, Lenát nem avatta bele a részletekbe. Amikor Lena fülébe jutott, hatalmas vita bontakozott ki, elmondása szerint Julia megzsarolta őt azzal, hogyha nem képes elfogadni a jövőbeli elképzeléseit, akkor azonnal keres egy hozzá hasonló 'vörös hajú' lányt, akivel tovább folytatná a közös munkálatokat. Ráadásul Lena állítása szerint még Julia a Pervij Kanal (Oroszország legnagyobb lefedettségével rendelkező televíziós csatornája) vezetésével, Lena szólókarrierjét is ellehetetlenítené az országban, amennyiben nem fogadja el a együttműködést. Azonban, erre a Pervij Kanal csatorna szóvivője rácáfolt, miszerint amit Lena nyilatkozott, annak semmi valóságalapja sincsen.

A csatorna úgy fogalmazott, hogy „az üzlet érdekekek mentén működik, és a vezetőségének egyetlen tagja sem helyezi előbbre személyes kapcsolatait a cég üzleti érdekeinél, nem áldozná fel hitelességét az egyéni érdekeiért.” Emellett felhívta Lena Katina figyelmét, ha újra gyanúsítgatná hamis vádakkal a csatornát, akkor az ügyet hitelrontásért bírósági perre is vinnék.

Ivan Shapovalov, az együttes alapítója, volt menedzsere, is szóba került a balhé hallattán, mivel a néhány nappal ezelőtti oroszországi közleményben emlékeztek rá, és sokak szerint nem volt véletlen, hogy rá is esett a háttérmunkálatok megszabotálásának folyamata. Az egyik nyomós oka az lehet ennek, ami éppen 10 éve történt, hogy a lányok és a producer között kibékíthetetlen ellentétek alakultak ki, mivel nem engedte megjelentettni a második albumukat, ami 2004 tavaszán debütált volna.

A Twittert számos, a témával foglalkozó bejegyzések árasztották el. Az orosz énekes, Filipp Kirkorov is fűzött hozzá a történtekhez a mikrolobogján: „Ritka undorító bizonyítéka ez annak, hogy a legjobb barátságokat és munkatársi viszonyot is megölheti a pénz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek