Starity

Ashton Kutcher mostohalányával kavar?

2010. augusztus 28. 09:09   |   Szerző: Barbygirl95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt és mostohalányát ausztráliai nyarlásukon szerelmespárnak nézték. Nem túlzás ez egy kicsit Apa és mostohalánya között?

hirdetés
Ashton Kutcher mostohalányával kavar?

A Best magazin mostani számában elég furcsa képek jelentek meg a színész Ashton Kutcherről és mostahalányáról, Tallulah-ról. Az auszráliai kiruccanásukon kapták őket lencsevégre,  meglehetősen furcsa helyzetekben. Ashton és lánya az árnyékban feküdtek egy jachton egymáshoz bújva, a 16 éves lány vagy ölelte, vagy masszírozta a mellkasát, vagy épp keresztbe dobta a lábát. 

„Első pillantásra olyanok voltak, mint a szerelmesek” – mondta el a fotós. És persze Demi lányai mindig is rajongtak Ashtonért, régen a szobájuk fala az ő posztereivel volt tele. Egyszer Tallulah azt nyilatkozta: „Annak idején arról álmodoztam, hogy majd hozzá megyek feleségül.” S a nyaraláson is – melyen Demi nem volt ott – mindig valamilyen kifogást keresett, hogy hozzáérjen, vagy áthajoljon Ashton felett. Kicsit fura!

Testbeszéd-szakértő is véleményt mondott erről: „Ha Tallulah így bújna hozzá édesapjához, Bruce Willishez, akkor nem lenne semmi gond, de bármelyik másik férfi esetében ezt szexuális vonzalomnak minősítem” – mondta dr. Lillian Glass, akinek a megjelent képekről Woody Allen története jutott eszébe. Ő azt mondta, hogy a híres színész-rendezőnek nevelt lányával, Soon-Yival volt kapcsolata ugyanilyen ártatlan rajongással indult.

De mi a véleménye erről az anyának, Demi Moore-nak? Semmi. Ő „homokba dugja a fejét”! De az apa Bruce Willis dühöng. Bruce és Ashton nagyon jó barátok voltak... régen. Egyszer már összevesztek hasonló okok miatt, csak akkor a másik lányával kezdett ki Ash, Rumerrel. Akkor Bruce magához költöztette a lányát, de most tehetetlennek érzi magát. „Ugyanígy kezdődött Rumerrel, nem kellene hagyni, hogy a dolgok elfajuljanak.” – mondja Willis. Csakhogy Demi azt mondja, hogy nincs ok az aggodalomra.

Ashton ezt nyilatkozta: „Higgyék el, én komolyan veszem az apai teendőimet. Hét éve élek Demivel, és mindig segítettem a gyereknevelésben.” Hát kitudja? Vajon Ashton tényleg nem veszi észre, hogy Tallulah nem csak úgy néz rá, mint apucira, vagy tényleg van köztük valami? De hát Ashton is 15 percen keresztül fényképezte magukat, ahogy Tallulah rajta fekszik és simogatja. Ez eléggé durva!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek