Starity

Isaiah Washington visszatér a Grace Klinikába

2014. március 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét évvel kirúgása után Isaiah Washington visszatér a Grace Klinikába. Burke karakterének felbukkanása a Sandra Oh által megformált Cristina Yang távozásának fontos része lesz.

hirdetés
Isaiah Washington visszatér a Grace Klinikába

Isaiah Washington a sorozat elindulásától 2007-ig volt tagja a Grace Klinika csapatának, amikor is kirúgták a műsorból T.R. Knight ellen irányuló homofób megnyilvánulása miatt. Ám mindenkinek jár egy második esély, és hét év „vezeklés” után visszatér Dr. Preston Burke az ABC sorozatába.

Isaiah karakterét utoljára akkor láthatták a nézők, amikor faképnél hagyta Yangot az esküvőn, most pedig abban a májusi részben fog feltűnni, amikor Sandra Oh távozik a sorozatból.

A sorozat producere, Shonda Rhimes elárulta, hogy a Sandra által megformált karakter történetének lezárásához fontos Washington visszatérése: „Nagyon fontos nekem, hogy Cristina útja úgy bontakozik ki, ahogy kell. Burke fontos ehhez az úthoz – azt a keretet adja meg a történetének, mellyel megfelelően tudunk elbúcsúzni szeretett Cristina Yangunktól.”

Egyébként Washington már százszor megbánta, amit tett, azért nem meglepő, hogy még a GLAAD is örömét fejezte ki a vendszereplése hallatán, hiszen azóta többször is kifejezte támogatását az LGBT-hez tartozó emberek felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek