Starity

Új címet kapott az Odaát testvérsorozata

2014. március 09. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bloodlines néven fog futni a nagysikerű misztikus széria spin-offja, melynek castingját a napokban be is fejezték.

hirdetés
Új címet kapott az Odaát testvérsorozata

Alig egy hónapja lett hivatalos, hogy a Vámpírnaplók és a Zöld íjász után a The CW egyik legsikeresebb és leghosszabb ideje futó sorozatának, az Odaátnak is készítenek egy testvérsorozatot, amit akkor a Tribes címen jelentettek be. Most azonban névváltás történt, ugyanis a legújabb hírek szerint a széria a Bloodlines, azaz Vérvonal címen fog futni.

A történet öt chicagóbeli szörnycsaládról fog szólni, akik az ottani alvilág maffiavezérei és természetesen harcban állnak egymással, ám egy fiatal rendőrtiszti főiskolai újonc és vadász, Ennis megzavarja az állóvizet, akinek célja, hogy megtisztítsa Chicagót a természetfeletti lényektől, miután egy szörnyű tragédia rázza meg életét.

A casting a napokban fejeződött be és a TVLine értesülései szerint a korábban az Odaát hetedik évadának 12. epizódjában feltűnt Melissa Roxburgh kapta meg Violet Durant szerepét, aki egy igen erős vérfarkasfalka tagja és gyengéd érzelmeket táplál a rivális alakváltó család egyik tagja, David iránt, akit a Vámpírnaplókból ismert Nathaniel Buzolic fog életre kelteni.

Mellettük még szerepet kapott a spin-offban Danielle Savre, aki az alakváltó Margo Haydent játssza majd, Sean Faris a vérfarkas Julian Durant szerepében lesz majd látható, Lucien Laviscount fogja életre kelteni a vadász Ennis Rothot, Stephen Martines pedig az életunt nyomozót, Freddie Costát.

A Bloodlines az Odaát április 29-én érkező epizódjában, úgynevezett backdoor pilotként fog debütálni, pont úgy, ahogy tavaly a Vámpírnaplók és a The Originals esetében is történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek