Starity

Ashlee Simpson és Evan Ross a házasságot tervezgetik

2014. március 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashlee és Evan mindössze nyolc hónapja találtak egymásra, de máris az esküvőt és babákat terveznek.

hirdetés
Ashlee Simpson és Evan Ross a házasságot tervezgetik

2011-ben bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy Ashlee Simpson és Pete Wentz házassága végérvényesen megromlott, így a fiatalok házasságuk felbontását kérvényezték. Ashlee sokáig tengette magányosan napjait és rövidebb-hosszabb ideig tartó randizgatások után tavaly júliusban talált rá a boldogságra a legendás Diana Ross fia, Evan mellett; hat hónap boldogság pedig bőven elég is volt Evannak ahhoz, hogy feltegye Ashnek a minden nő életében oly jelentőségteljes kérdést, melyre boldogan mondott igent és már a menyegzőt tervezgetik.

„Őszintén? Már most elmehetnénk és összeházasodhatnánk bárhol a világon. Szeretnénk már házasok lenni. Szerelmesek vagyunk egymásba” – nyilatkozta sugárzó mosollyal Ashlee nemrégiben az E! Newsnak.

Érdekesség, hogy Ash és Evan már ki is választották az esküvő időpontját, és bár a vőlegény édesanyja, Diana éppen turnézik, a távolból is igyekszik a pár segítségére lenni az esküvő lebonyolításával kapcsolatban.

„Az esküvő és az eljegyzési parti minden pillanatába bevonjuk őt, ahogyan az életem minden momentumában szerepet játszik. Ő a világ leghihetetlenebb édesanyja” – áradozott Dianáról Evan.

Természetesen a baba téma is terítékre került a szerelmesek között, hiszen Ashlee-nek van egy imádni való kisfia, Bronx, akiért a leendő nevelőapuka is rajong, így a színész egy percig nem rejtette véka alá, hogy nagyon szeretne gyerekeket. „Ez Ashlee-n múlik, de én nagyon szeretnék gyerekeket, hiszen annak idején együtt nőttem fel 10 testvérrel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek