Starity

Sebastian Stan: „A Marvel lenyomja a DC-t”

2014. március 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016-ban egyszerre kerül a mozikba az Amerika kapitány 3 és a Batman vs Superman — Stan szerint a DC alulteljesít majd.

hirdetés
Sebastian Stan: „A Marvel lenyomja a DC-t”
Fotó: Marvel

Az Amerika kapitány-franchise sztárja, Sebastian Stan szerint 2016-ban a DC Batman vs Superman filmjének esélye sem lesz a harmadik Amerika kapitánnyal szemben. A Marvel és a DC között ez lesz az eddigi legnagyobb versengés, hiszen mindkét film 2016. május hatodikán kerül a mozikba.

Stant, aki nemrégiben kilenc filmre írt alá szerződést a Marvellel, nemrég arra kérték, jósolja meg a Marvel és DC filmjeinek sorsát. „Amit mindössze tenned kell, hogy megválaszolhasd ezt a kérdést, hogy megnézed a Marvel vs DC bevételeit... A Marvel és a Russo tesók oldalán állok, nagyszerű filmet csináltak. És ha szeretnének még egyet, benne vagyok” – árulta el az Access Hollywoodnak.

A DC Batman vs Superman című filmjében Henry Cavill Clark Kentként, Ben Affleck pedig Bruce Wayne-ként tér vissza, mellettük Gal Gadot alakítja Wonder Womant, Jesse Eisenberg pedig Lex Luthort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek