Starity

Hallgasd meg a BZ Project új kislemezét!

2014. március 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára sokan emlékeztek még, amikor öt hónappal ezelőtt a X-Faktorban is feltűnt Bátky Zoltánnal – ismertebb nevén BZ-vel – készítettünk exkluzív interjút Mentor-házas kiesése és jövőbeli tervei kapcsán. Jó hír a rajongók számára, hogy máris megjelent az énekes első EP-je, melyet boldogan osztunk most meg veletek!

hirdetés
Hallgasd meg a BZ Project új kislemezét!

A rockzene elkötelezett rajongói már ismerhetik BZ-t sok-sok éve, hiszen az énekes több évtizedes zenei múltra tekint vissza: többek között a frontembere volt a Wendigo és a Stonehenge zenekaroknak; jelenleg pedig – BZ Project névre hallgató szóló munkássága mellett – az After Crying és az At Night I Fly zenekarok oszlopos tagja. Nemrégiben pedig az RTL Klub jóvoltából ismerkedhettek meg vele az érdeklődők az X-Faktor kapcsán.

„Hogy miért BZ Project, ha egyszer szólóanyag? Egyszerű: a saját dalok eljátszására felsorakozott mellém a Miserium zenekar teljes tagsága, és bár a dalok továbbra is száz százalékosan tőlem származnak, a fiúk olyan elhivatottsággal és energiával kezdtek bele a közös munkába, hogy itt is kialakult egyfajta egészséges zenekari hangulat” – magyarázta a BZ Project megszületésének körülményeit az énekes.

Maga a kislemez március 18-án meg is érkezett, és a 7414 címet viseli. A négy saját dal és két feldolgozás mellett feltűnik a szintén az X-Faktorban megismert Nagyváradi Nelli is. Érdekesség, hogy a kislemez máris ingyenesen meghallgatható BZ weboldalán és az ismert zeneáruházakban és streaming-szolgáltatóknál (iTunes, Amazon, Deezer, Spotify stb.) is megjelenik majd, fizikai formában pedig a koncerteken lesz beszerezhető.

A debütálást egy különleges koncert követi majd, mégpedig BZ 40. születésnapján, április 5-én a budapesti Bázis klubban; melynek keretein belül Zoli kétszer is színpadra áll majd, hiszen az estét az At Night I Fly nyitja, ezt követően pedig bemutatkozik a közönségnek a BZ Project, így az új nóták mellett a közönség megismerkedhet BZ korábbi munkásságával is. Az érdeklődők egy hatalmas rock n roll zúzásra és természetesen a szakmai berkekben ismert vendégelőadók szereplésére is számíthatnak, úgyhogy érdemes jegyet váltani és figyelemmel követni a csapatot!

Íme az új kislemez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek