Starity

Vége Nikki Reed házasságának

2014. március 29. 17:05   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Reed és Paul McDonald, a sokak szerint Hollywood egyik álompárjának tartott sztárpárja, hosszú töprengés után arra a döntésre jutottak, hogy külön folytatják.

hirdetés
Vége Nikki Reed házasságának

A People magazin hozta a hírt nyilvánosságra, miszerint Nikki és az egykori American Idol-versenyző elválnak. A Twilight sztárja és férje, az elmúlt hat hónapot külön töltötték egy munka miatt, nemrég pedig úgy döntöttek, hogy elválnak és mint legjobb barátok folytatják a továbbiakban.

Továbbra is osztoznak zeneszeretetükön, és készítik új közös albumukat, az I'm Not Fallingot, melyet idén adnak ki. Bár elválnak, legjobb barátok maradnak és folytatják utazásukat – nyilatkozta Nikki szóvivője.

A páros 2011 márciusában a Red Riding Hood premierjén találkozott egymással, majd randizni kezdtek. Paul júliusban megkérte Nikki kezét, október 16-án pedig kimondták a boldogító igent, több mint 100 vendég jelenlétében Malibun.

A színésznő még tavaly egy eseményen így nyilatkozott a kapcsolatukról: Fontos hogy kommunikáljunk, és egy oldalon álljunk. Amiatt, amiből megélünk, fontos, hogy ismerjük egymást és elsőnek tudjuk meg a dolgokat a másikról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek