Starity

Jövőbeli terveiről mesélt Claire Holt

2014. március 30. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glamoholic címlapján tündököl a szőkeség és interjút is adott a magazinnak.

hirdetés
Jövőbeli terveiről mesélt Claire Holt
Fotó: Glamoholic Magazine

Sokkolta a rajongókat néhány hete a hír, miszerint a The Originals női főszereplője, Claire Holt otthagyta a sorozatot és annak az esélye, hogy valaha is visszatér, igen csekély. A 25 éves színésznő azonban nem búsul amiatt, hogy elméletileg végleg levetkőzte Rebekah karakterét és izgatottan várja, hogy mit tartogat számára a jövő, erről pedig a Glamoholic magazin riporterének is mesélt, amikor őt kérték fel, hogy legyen a címlaplányuk a 2014-es márciusi számban.

„Szeretném folytatni a szárnyaim bontogatását azzal, hogy különböző szerepeket próbálok ki. Akció, dráma, vígjáték – hálás lennék bármiért és mindenért, ha valaki lenne olyan kedves és felvenne. Bár remekül éreztem magam a The Originalsban, mert annyi különböző időszakban eljátszhattam Rebekaht, egy kicsit elkényeztetve érzem magam” - árulta el.

Claire továbbá mesélt még mindennapi öltözködési stílusáról is, hogy szereti a különleges darabokat: „Helmut Lang a kedvencem. De sok erőt ölök bele az edzőruháimba is, imádom a Nike-t és a Lululemont. Nyáron pedig mindig visszatérek az ausztrál gyökereimhez és elég gyakran előkapom a farmer sortjaimat meg a papucsaimat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek