Starity

Aaron Carter már nem vár Hilary Duffra

2014. április 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aaron Carter rendezni akarja életét, ennek része volt, hogy visszakapja volt barátnőjét, ám úgy tűnik, ez nem fog megvalósulni.

hirdetés
Aaron Carter már nem vár Hilary Duffra

Aaron Carter éveken át lecsúszott drogfüggő volt, azonban nemrég rendezni kezdte életét: elkezdte készíteni új albumát, és új fejezetet nyitott az életében. Úgy érezte, ideje visszaszereznie volt kedvesét, a színész-énekesnő Hilary Duffot, aki nemrég vált el férjétől, Michael Comrie-tól, és ebben Aaron hatalmas lehetőséget látott.

Elmondta, nagyon sajnálja, hogy összetörte a lány szívét, és most mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze. Most azonban úgy tűnik, hogy feladta, vagy legalábbis talált valaki mást helyette.

Az énekes nemrég feltöltött egy fotót, amin egy vörös hajú lánnyal vált csókot. A rajongók közül páran egyből azt kérdezték, hogy most akkor mi a helyzet Hilaryvel, hiszen nemrég még őt akarta visszakapni.

Az énekes erre a kérdésre választ még nem adott, de lehet, hogy beleunt abba, hogy Hilaryre várjon. Arról viszont nincs információ, hogy ki is a képen látható hölgy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek