Starity

Ice Cube kiakadt Paul Walker díjazásán

2014. április 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ice Cube felháborodott, hogy a legjobb páros kategóriát nem ő és Kevin Hart, hanem Vin Diesel és Paul Walker nyerte.

hirdetés
Ice Cube kiakadt Paul Walker díjazásán

A vasárnap lezajlott 2014-es MTV Movie Awards egy része a tavaly elhunyt Paul Walker életéről is szólt, és a színészt még egy posztumusz elismerésben is részesítették, hiszen Vin Diesel és ő kapták meg a legjobb párosnak járó díjat, amit csaknem mindenki elégedett nyugtázott is. Ice Cube azonban a kivételek közé tartozik, az USA Todaynek adott interjújában ugyanis elég világosan kifejezte nemtetszését az eredményt illetően. „Kiraboltak minket” – mondta Cube feldúltan az újságnak. „Szégyelld magad, MTV!”

„Az összes jelölt közül nekünk volt a legjobb kémiánk”utalt Kevin Harttal közösen kapott jelölésére a Pofázunk és végünk című filmért. „Őrület számunkra, hogy nem mi nyertünk. Mi voltunk a legjobb páros, pont.” A dühös sztár azt is hozzátette, hogy Walkert akkor kellett volna díjazni, amikor még élt, mert így gyakorlatilag szimpátiaszavazás történt.

Cube egyébként nemcsak a díjazottakkal, de magával a rendezvénnyel sem volt maradéktalanul elégedett, mondván, nincs oda érte. „25 éve járkálok ezekre a dolgokra. Ha nem vagy oda érte, minek kínozd magad? Amint elkezdek unatkozni, felállok és távozom”mondta a lapnak, és egyébként a valóságban is így tett, hiszen röviddel az érkezése után el is hagyta a Nokia Theatre-t.

A sztár időközben maga is rájött, hogy nem volt jó ötlet hangot adnia elkeseredettségének, hiszen miután a dühös rajongók megszállták a Twitter-profilját, írt egy magyarázkodó üzenetet is: „Re: Az MTV Awards. Nem voltam igazából mérges, hogy nem mi nyertünk. Sosem szidnám a színészeket, akik nyertek. Még Paul Walkert sem. Komolyan, emberek!” „Ne higyj a hype-nak!”tette hozzá később.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek