Starity

MTV Movie Awards 2014: íme, a nyertesek

2014. április 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott az idei MTV Movie Awards, ahol a legjobb és legnépszerűbb tavalyi filmeket díjazták.

hirdetés
MTV Movie Awards 2014: íme, a nyertesek

A Los Angelesben megrendezett ceremónián Az éhezők viadala: Futótűz zsebelte be a legtöbb díjat, az Év filmje kategóriában is győzedelmeskedett. Főhősünké, Jennifer Lawrence-é lett a legjobb női előadás mint, Katniss Everdeen, míg kollégája, Josh Hutcherson a legjobb férfi előadással büszkélkedhet. Hutcherson a szobrot az elhunyt Philip Seymour Hoffmannak ajánlotta.

Will Poulter, a BAFTA Feltörekvő csillag kategóriájának győztese két popcorn-trófeával tért haza, övé lett a Legjobb áttörő előadás és a Legjobb csók díja, amelyet Emma Robertsszel és Jennifer Anistonnal váltott.

A Wall Street farkasa szintén két díjat nyert, Leonardo DiCaprióé lett a legjobb #WTF-pillanat, Zac Efron pedig mindenkit elkápráztatott felsőtestével, mikor Rita Ora levetkőztette a színpadon – jó okkal, hiszen ő diadalmaskodott a Legjobb félmeztelen előadás kategóriában.

Brad Pitt, Jared Leto, Henry Cavill, Channing Tatum, Mark Wahlberg és a Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen és Craig Robinson sem tértek haza üres kézzel – lássuk a nyerteseket:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek