Starity

Júniusban Debrecenbe jön a Walking Papers

2014. április 23. 13:01   |   Szerző: guns_n_roses

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén Gilby Clarke mellett egy másik volt Guns N' Roses-tag is Magyarországra érkezik; Duff McKagan basszusgitáros és együttese, a Walking Papers.

hirdetés
Júniusban Debrecenbe jön a Walking Papers

A Guns N' Roses egykori basszerosa, Duff McKagan idén áprilisban igen elfoglalt – mivel segítségére sietett volt zenekarának, és ideiglenesen (öt dél-amerikai fellépés erejéig) helyettesíti a banda basszusgitárosát, Tommy Stinsont.

Azonban ezt követően Duff visszatér jelenlegi együtteséhez, a Walking Papershöz. A bandát 2012-ben alapította a Pearl Jam gitárosával, Mike McCreadyvel, Barrett Martin dobossal, Jeff Angell énekes/gitárossal és Ben Anderson billentyűssel. Mike a Pearl Jam zsúfolt programjai miatt kilépett a zenekarból, mivel az ideje nem engedte, hogy egyszerre játsszon mindkét csapatban. A többi tag azóta is együtt zenél.

Így hát a négy tagból álló Walking Papers idén európai turnéra indul, amely során érintik hazánkat is; legnagyobb örömünkre június 14-én a debreceni Roncsbárban kocertezik majd Duff McKagan és együttese.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek