Starity

Új évaddal tér vissza az Austin és Ally

2014. április 27. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zene tovább fog szólni a Disney Channel stúdiójában, hiszen újabb évadot kapott az Austin és Ally.

hirdetés
Új évaddal tér vissza az Austin és Ally

A mai napon jelentette be Adam Bonnett ügyvezető alelnöke az Original Programming, Disney Channels Worldwide-nak, hogy az egyik legnépszerűbb sorozata, az Austin és Ally a negyedik évadával tér hamarosan vissza.

A főszereplők maradnak, nyomon követhetik a nézők Ross Lynch, Laura MaranoRaini Rodriguez és Calum Worthy karaktereinek az útját álmaik felé. A készítői és produceri székben továbbra is Kevin Kopelow és Heath Seifert foglal majd helyet.

„A sorozat ereje segítette azt, hogy a 2013-as év legyen a legnézettebb a Disney Channel számára a tizenévesek körében. Már alig várjuk, hogy újabb elragadó történeteket készítsünk” – nyilatkozta Bonnett.

A rajongók kedvence két filmzenei albumot is megjelentetett, ezek közül az egyik az iTunes filmzenei album listán a 2. helyezést érte el a Jégvarázs után. Megjelent Austin & Ally: All the Write Moves és Austin & Ally: Chasing the Beat néven válogatás-DVD is, ezt követően pedig nemcsak a slágerlistát kívánták meghódítani, hanem a divat világát is, hiszen két kollekció készült D-Signed márkanéven.

A folytatás nem lehet meglepő, hiszen a tavalyi év folyamán a széria lett az első számú televíziós sorozat a tinédzserek körében. A negyedik évad premierjének megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek