Starity

Adam Lambert legjobb dalai egy lemezen

2014. április 27. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam egykori kiadója, a Sony Music válogatásalbumot ad ki Adam Lambert legjobb dalaival.

hirdetés
Adam Lambert legjobb dalai egy lemezen

A Sony Music Entertainment leányvállalata, a Legacy Recordings 1990-ben alakult meg és a nevéhez fűződik a Playlist: The Very Best of... (röviden Playlist) albumsorozat. Ez nem más, mint egy összeállítás egy adott művész azon legjobb dalaiból, amelyek a Sony BMG kiadóinak neve alatt jelentek meg. Eddig olyan ismert énekesek és bandák legnagyobb dalait gyűjtötték össze, mint például Britney Spears, Mariah Carey, a Backstreet Boys, a The Jacksons, Janis Joplin és Johnny Cash.

Adam Lambert legnagyobb slágerei május 27-én érkeznek és az Amazonon máris előrendelhetőek. Egy album ára majdnem 11 dollár, ami körülbelül 2400 Ft. A Playlist: The Very Best of Adam Lambert borítója és dallistája egyelőre még nem elérhető, annyit viszont sejteni lehet, hogy nagy valószínűséggel 14 dalt fog tartalmazni, hiszen minden Playlist-lemezen ennyi található.

Mivel Adam otthagyta 2013-ban az RCA-t, így a Sony Music kiadóját is és újhoz szerződött le, sejteni lehetett, hogy erről a megjelenésről nem sokat tud. A hírt publicistája erősítette meg: „Nem tudtunk a megjelenésről. Ha azt kérdezitek, hogy akarjuk-e, hogy támogassátok, akkor a válasz nem. Vedd meg, ha örömet okoz, egyébként ne - írta Twitter-oldalán.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek