Starity

Megjelent a Xandria új albuma

2014. május 02. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is ma debütált a német szimfonikus metal együttes hatodik lemeze, amelyen már a holland Dianne van Giersbergen hallható.

hirdetés
Megjelent a Xandria új albuma

Tavaly októberben jelentette be az együttes, hogy nehéz szívvel három év és egy album után búcsút kell inteniük énekesnőjüknek, Manuela Krallernek, aki saját döntése alapján hagyta el a német zenekart.

Az 1994-ben alakult csapat első énekesnője Lisa Middelhauve volt, aki sok éven át erősítette őket, sőt a dalokat is ő írta, 2008-ban mégis úgy döntött, hogy inkább szólókarrierbe kezd és elhagyja a zenekart. Az ő helyét 2009-ben vette át Kerstin Bischof, aki kevesebb mint egy évig volt a zenekar tagja, majd ő is inkább a távozás mellett döntött.

Ezután az énekesnői posztot ismét Lisa vette át, aki egészen 2011-ig, Manuela érkezéséig volt frontasszony. Hatalmas sikereket arattak a világ minden részén a Manuelával készült Neverworld's End című albummal, és értetlenül álltak, amikor az énekesnő bejelentette, hogy nem kíván többé a zenekar tagja lenni.

Az együttes nem esett kétségbe, hiszen Manuela távozásával egyidőben már az új énekesnőt is beharangozták Dianne van Giersbergen személyében, majd április 3-án megjelent Dreamkeeper című daluk, valamint április 24-én első kisfilmjük a Sacrificiumról is debütált, amely a Nightfall című dalhoz forgott.

A mai napon pedig hivatalosan is a boltokba került hatodik korongjuk, a Sacrificium, melynek megjelenését ma boldogan híresztelte az együttes a hivatalos Facebook-oldalukon.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek