Starity

Sierra McCormik és Grace Phipps együtt forgat

2014. május 03. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két Disney-sztár egy horrorfilmben kapott szerepet, melynek már folynak a forgatási munkálatai.

hirdetés
Sierra McCormik és Grace Phipps együtt forgat

Sierra McCormick, a Zsenipalánták és Grace Phipps, a Tengerparti Tini Mozi és a Vámpírnaplók sztárja egy horrorfilmben kapott szerepet, a forgatást pedig már ezen a héten elkezdték Los Angelesben.

Az alkotás a Some Kind Of Hate címet kapta, rendezője Adam Egypt Mortimer és a forgatókönyvet is ő írta, Brian DeLeeuw közreműködésével. A két lányon kívül, még Ronen Rubenstein is szerepel a filmben, melynek megjelenése 2015-re várható.

A horrorfilm története röviden annyi, hogy a főszereplőt sokat terrorizálják a középiskolában, ezért „száműzik” egy sivatagba, ahol egy református iskolában fog tanulni. Itt a zaklatott tinédzser véletlenül megidéz egy szellemet, aki maga is az erőszak áldozata volt és bosszút akar állni kínzóin.

Ezzel talán sikerül kitörnie a két fiatal színésznőnek a Disney-üdvöske szerepből, bár úgy tűnik, egy ideig még a csatornának fognak dolgozni, mivel Grace ugyancsak 2015-ben fel fog tűnni a Teen Beach Movie második részében, kolléganője pedig továbbra is Olive Doyle-ként lesz látható a Zsenipalántákban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek