Starity

Megjelent az első előzetes a Pretty Little Liars új évadához

2014. május 05. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált az első trailer az ABC Family nagysikerű drámasorozatának ötödik évadához.

hirdetés
Megjelent az első előzetes a Pretty Little Liars új évadához
Fotó: ABC Family

A Pretty Little Liars negyedik évadának március 18-ai fináléja óta lázban égnek a rajongók, várakozásuknak pedig lassacskán vége szakad, ugyanis már csak 36 napot kell várniuk a folytatásig, habár addig sem kell teljesen nélkülözniük kedvenc hazudozóikat, hiszen rengeteg forgatási kép kerül fel a közösségi profilokra, nemrégiben pedig megjelent az első hivatalos előzetes is az ötödik szezonhoz.

A trailerben már az új évadból is láthatók jelenetek és úgy tűnik, végre egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy kiderüljön, ki is valójában a híres-nevezetes A. Továbbá Aria (Lucy Hale) és Ezra (Ian Harding) kapcsolata is rendeződni látszik, hiszen a lány végig meglőtt szerelme mellett volt a kórházban, aki nem mellesleg tudja a titokzatos zsaroló kilétét és el is akarja árulni a lányoknak.

A kérdés pedig már csak az, hogy bízhat-e a négy barátnő Aliben (Sasha Pieterse), aki egész eddig titkolózott előttük és A életben hagyja-e Ezrát azzal a tudattal, hogy fel akarja fedni kilétét?

A Pretty Little Liars újult erővel tér vissza a tengerentúlra június 10-én, hazánkban pedig az új hírek szerint május 15-én kezdi vetíteni az első évadot az RTL II, az eredetileg tervezett január 26-ai premier törlése után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek