Starity

Liz McClarnon még nem szeretne kisbabát

2014. május 10. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan sok barátnőjének van gyermeke, Liz még nem érzi késznek magát arra, hogy babát szüljön, bár az adoptáláson elgondolkozott.

hirdetés
Liz McClarnon még nem szeretne kisbabát

Liz McClarnon az egyetlen, akinek még nem született gyermeke az Atomic Kitten tagjai közül, ám ő ezt egy cseppet sem bánja, és elégedett a helyzetével. „Egy kis kényszert érzek arra, hogy talán legyen gyerekem, de attól, hogy a csajoknak van, nem jelenti azt, hogy én is akarok!”

Elárulta továbbá azt is, hogy nagyon drukkol Kerrynek, aki áprilisban adott életet ötödik kislányának, aki a Dylan nevet kapta, és hogy érzett, amikor Natasha bejelentette, hogy negyedik gyermekét várja.

„Mikor meghallottam a híreket, kicsit önzőbe kapcsoltam, és az volt az első gondolatom: „De akkor mi lesz a turnéval?” Ám Natasha előbb megszüli a babát, és csak utána indulunk útnak!”

És bár nem érzi késznek magát arra, hogy szüljön, az adoptáción elgondolkozott az énekesnő. Úgy gondolja, csodálatos dolog, hiszen fontos, hogy minden gyermek szeretve legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek