Starity

Elmarad az Atomic Kitten visszatérése

2014. április 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki, az Atomic Kitten várva várt visszatérése jóval későbbre tolódik, ugyanis az együttes tagjai közül ketten is kisbabát várnak.

hirdetés
Elmarad az Atomic Kitten visszatérése

Az Atomic Kitten két éve jelentette be, hogy visszatérnek a zeneiparba, és bár már készül új albumuk, valamint részt vettek a Big Reunion turnén is sok más, visszatérni kívánó brit csapattal, de úgy tűnik, a visszatérésre még várni kell, ugyanis az együttesből ketten is kisbabát várnak.

Kerry Katona tavaly szeptemberben jelentette be várandósságát, és hamarosan meg is szüli ötödik csemetéjét, aki az ultrahang szerint kislány lesz. Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy ez az eddigi legjobb terhessége.

Időközben pedig kiderült, hogy Natasha Hamilton is kisbabát vár új partnerétől, Ritchie Neville-től, akivel körülbelül fél éve alkotnak egy párt. Az énekesnő nemrég lépett a harmadik hónapba, utána árulták el a rajongóknak a boldog hírt az OK! magazinon keresztül.

Az együttesből Liz McClarnon az egyetlen, aki bár szeretne, de még nem született gyermeke. Kerry és Natasha mellett Jenny Frost, aki 2001-ben vette át az akkor szintén várandós Kerry helyét az együttesben, három gyermek boldog édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek