Starity

Liz McClarnon kisbabát akar

2013. május 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liz McClarnon, az Atomic Kitten énekesnője nemrég vallotta be, hogy kisbabát szeretne.

hirdetés
Liz McClarnon kisbabát akar

Az Atomic Kitten nemrég tért vissza, pár napja fejeződött be a Big Reunion turné, ahol több, mostanában visszatérő együttessel léptek fel. Olyanokkal, mint a 5ve, a B*Witched, a Honeyz és a Liberty-X.

Liz McClarnont nagyon megmozgatta a Liberty-X együttes énekesnőjének, Michelle Heatonnak a kisbabája, a 16 hónapos Faith. Azt mondta, ha egy katalógusból választhatna babát, erre a babára bökne.

„Már 32 éves vagyok, ideje lenne szülnöm! Úgy értem, ilyen korban már természetes, ha ezen gondolkozom!” – nyilatkozta az énekesnő.

Azonban most már biztos, hogy azok a hírek, miszerint újrakezdené a kapcsolatát egykori kedvesével, Lee Ryannel, nem igazak, hiszen Liz boldog kapcsolatban él egy Ryan O'Neill nevű fiúval.

Liz az egyetlen, akinek még nincs babája az atomcicák közül: a sort Kerry kezdte, 2001 augusztusában született meg első babája, Molly, majd utána érkezett Lilly-Sue, a kis Heidi Elisabeth és végül Max. Natasha első kisfia 2002-ben született meg, a második 2005 januárjában, a harmadik pedig 2010 júniusában, valamint Jenny Frostnak is vannak gyermekei: egy kisfia, aki 2007-ben érkezett, valamint ikerlányai, akik idén januárban láttak napvilágot.

A baba rendkívül aranyos, így nem csoda, hogy ha Liz is már nagyon vágyik az anyaságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek