Starity

2015-ben érkezik a Buzzy's című sorozat

2014. május 12. 20:08   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TBS egy új, munkahelyen játszódó vígjátéksorozatot indít 2015-ben, Buzzy's néven, melynek főszereplői Ashley Tisdale, Mike Castle, Lauren Lapkus, Ryan Pinkston, Matt Cook és George Wendt.

hirdetés
2015-ben érkezik a Buzzy's című sorozat

Már korábban beszámultunk arról, hogy a tervek szerint a TBS-re érkezik egy új munkahelyi komédia, ami most zöld utat kapott, és kiderült, hogy a Buzzy's címen fog futni. Készítői David Kohan és Max Mutchnick lesznek, az Emmy-díjas Will & Grace alkotói, a főszereplők pedig Ashley Tisdale, Mike Castle, Lauren Lapkus, Ryan Pinkston, Matt Cook, valamint a hatszoros Emmy-jelölt George Wendt.

A többkamerás sorozathoz egyelőre 10 epizódot rendelt a csatorna, melyet Charlestownban, Massachusettsben fognak forgatni.

A komédia középpontjában egy csoport munkatárs áll, akik egy középiskolába jártak, majd más helyre kerültek, de most újra egymásra találnak a Buzzy's nevezetű, a fodrászat által. Az üzletet a közelmúltban vásárolta az egykor lúzer Ben (Ryan Pinkston), ezzel pedig ő lesz a főnök, és nem fél régi osztálytársai előtt kérkedni magasabb pozíciójával.

Ben személyzete a Buzzy's-nál igazán sokrétű. Mo (Matt Cook) a legjobb barátja és egyben teljesen az ellentéte, aki a legjobbat látja az emberekben, ami megmagyarázza azt, hogy hogyan képes Bent elviselni már gyerekkoruk óta.

A szalonban dolgozik A.J. Salerno (Mike Castle), ő volt a népszerű gyerek a középiskolában, az egykori nagy baseball játékos, míg egy vállsérülés következtében abba nem kellett hagynia a sportot.

Danni (Ashley Tisdale) nagyobb dolgokra is vihetné az életben, ha nem foglalná el magát azzal, hogy kitalálja, mit jelentett a szalagavatós bál estéjén történt kaland AJ-vel. Számára azt, hogy többek egymásnak, mint egyszerű barátok.

Az örökké optimista recepciós lány, Joy (Lauren Lapkus) célja Mo szeretetét elnyerni, annak ellenére, hogy a lány már foglalt.

A rendszeres munkatársai mellett Ben gondoskodik a korábbi tulajdonosról, Buzzyról (George Wendt) is, aki szintén a fodrászatban dolgozhat, ami továbbra is az ő nevét viseli.

A pilot epizód sztárvendége Diona Reasonover, a sorozat pedgi a tervek szerint 2015-ben debütál a TBS-en.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek