Starity

Kerry Katona megmutatta a kislányát

2014. május 13. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kerry Katona április elején hozta világra ötödik gyermekét, akit nemrég egy tv-s szereplés keretein belül be is mutatott a nyilvánosságnak!

hirdetés
Kerry Katona megmutatta a kislányát

Kerry Katona szeptemberben jelentette be várandósságát, majd 2014. április 4-én megszületett a kislánya. A babát eddig rejtegették a nyilvánosság elől, ám pár napja az énekesnő és jegyese, George Kay a This Morning Show-ban mutatták be a kislányt a közönségnek. A baba neve is titok volt eddig, ám kiderült, hogy a Dylan-Jorge Rose nevet kapta. Kerry elárulta, hogy a szülés nem volt egyszerű, sőt, egyenesen horrorisztikus volt.

„A terhességem fantasztikus volt. Csütörtökön (április 3.) kezdődtek a fájásaim, elfolyt a magzatvizem, és bementünk a kórházba. Úgy döntöttem, kérek epidurális érzéstelenítést”. Az énekesnő nem sokkal később egy pillanatra elájult, ám az igazi ijedtség csak ezután következett:

„A mellkasomra tették, és éreztem, hogy valami baj van... nem lélegzett, szóval elvették tőlem!” – nyilatkozta könnyes szemmel az énekesnő.

Végül kiderült, hogy a placentával is gondok vannak, de az orvosok szerencsére mindent rendbe tudtak hozni, így egy hét elteltével a kis család hazatérhetett az otthonukba.


Dylan és Kerry legidősebb lánya, Molly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek