Starity

Híres kollégák, akik egymásba szerettek

2014. május 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelem mindig akkor és ott talál rá az emberre, ahol és amikor nem számít rá. Kedvenc zenészeink esetében azonban néha előfordul, hogy a közös munka más módon is meghozza gyümölcsét egy kibontakozó románc képében. Lássuk a leghíresebb zenészek közti viszonyokat!

hirdetés
Híres kollégák, akik egymásba szerettek

Lena Katina & Julia Volkova

Az orosz popduó, a t.A.T.u. tagjainak egész karrierje a két lány kapcsolatára épült, melytől hosszú éveken át visszhangzott a sajtó Lena és Julia kapcsolatának megszellőztetését követően. Minden kétséget kizáróan Lena és Julia állítólagos szerelme az egyik leghíresebb az együtt dolgozó zenészek között kibontakozó viszonyok között, hiszen előttük egyetlen előadó sem vállalta fel másságát, ennek ellenére románcuk kizárólag üzleti érdekű reklámfogás volt csupán.

A két lány a mai napig tartja a kapcsolatot, bár viszonyuk már korántsem felhőtlen. Jelenleg szóló projektjeikkel foglalkoznak, és annak ellenére, hogy nemrégiben ismét közös dallal jelentkeztek a t.A.T.u. név alatt, a várva várt siker elmaradt.

Beyoncé & Jay-Z

Beyo és Jay-Z 2002-ben dolgoztak először közösen a '03 Bonnie & Clyde című szerzeményen, amikor is kibontakozni látszott szerelmük. Több közös nótán is dolgoztak együtt akkoriban, így szinte törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb egymásba szeretnek – sokáig titkolták kapcsolatukat, melyet hivatalosan 2007-ben tettek közhírré, annak ellenére, hogy akkor már közel 5 éve alkottak egy párt. 2008-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, 2012. január 7-én pedig napvilágot látott szerelmük gyümölcse, Blue Ivy Carter.

Amy Lee & Ben Moody

Amy és Ben 1994-ben egy táborban ismerkedtek meg, bár később közös zenekaruk, az Evanescence kapcsán dolgoztak együtt évekig és szerettek egymásba. Érdekesség, hogy bár Ben hívta meg Amyt zenekarába énekelni, ám később egy nagyobb összezördülés után mégis Ben távozott az általa alapított formációból 2003-ban.

Amy napjainkig az Evanescence énekesnője, és jelenleg Josh Hartzler kedvese, akivel első közös gyermeküket várják. Ben a csapatból való kiválását követően olyan zenészek albumain működött közre, mint Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Lindsay Lohan és Céline Dion.

Avril Lavigne & Evan Taubenfeld

Evan Taubenfeld Avril karrierjének indulása óta szívén viselte az énekesnő sorsát, hiszen amellett, hogy évekig gitározott és vokálozott Avril zenekarában, még lángra is lobbantotta a lány szívét. Sokáig folyt a pusmus a médiában az állítólagos kapcsolatukról, ám mire kiderült, már véget is ért a románc. Érdekesség, hogy Evan a zenekarból való kiválását követően My Life Without Avril címmel írt dal szerelméről és csalódottságáról.

Evan és Avril kapcsolata napjainkra helyreállt, ismét legjobb barátok, mi több: Evan olykor szívesen beugrik Avril mellé gitárjával. Kevesen tudják, hogy a két énekesnek van egy közös dala, a Best Years Of Our Lives.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Avril számára mindig is nagyon fontos volt a saját zenéje, így igyekezett mindig megnyerni maga mellé a legtehetségesebb zenészeket. Nem volt ez másként 2012-ben sem, amikor is Chad Kroeger közreműködését élvezhette saját magáról elnevezett albumának munkálatai során. A munkakapcsolat először barátsághoz, később szerelemhez vezetett és rövid idejű randizás után sor került az eljegyzésre, majd a házasságra is tavaly júniusban.

A pár első közös dala tavaly ősszel jelent meg Let Me Go címmel, napjainkban pedig családjuk bővítésén fáradoznak, hiszen a korkülönbség ellenére kapcsolatuk szilárdabb, mint valaha.

Gwen Stefani & Tony Kanal

Gwen és Tony a No Doubt névre hallgató formáció tagjaiként dolgoztak együtt hosszú éveken keresztül, így nem csoda, hogy végül egymásra találtak. Gwen próbálkozásait eleinte visszautasította Tony, mivel Gwen bátyja volt az egyik legjobb barátja, ám később mégsem tudott nemet mondani. Érdekesség, hogy Gwen igen hosszú távúra tervezte a kapcsolatot, sőt gyereket szeretett volna Tonytól, ám mire sor kerülhetett volna a gyerekvállalásra, véget is ért a kapcsolat 1994 és 1995 között.

Gwen 1995-ben ismerkedett meg Gavin Rossdale-lel, majd hosszas együttjárás után 2002-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, nemrégiben látott napvilágot harmadik gyermekük. Tony jelenleg Erin Lokitz színésznő férje és két kislány édesapja.

Courtney Love & Eric Erlandson

Courtney Love-ról karrierjének kezdetén sokáig tartották azt szakmai berkekben, miszerint mindig egy nála híresebb rocksztár sikereinek hullámait próbálta meglovagolni, hogy beindítsa saját karrierjét. Eric Erlandson volt talán az egyetlen kivétel, hiszen a zenész jómaga is a Hole tagjaként igyekezett némi hírnévre szert tenni.

Kapcsolatuk kérészéletűnek mutatkozott: Courtney hamar túllépett Ericen és előbb Billy Corgan, majd Kurt Cobain karjaiba vetette magát; Eric pedig előbb szintén Hole-beli zenéztársa, Kristen Pfaff mellett vigasztalódott, majd Drew Barrymore karjaiban keresett menedéket.

Hayley Williams & Josh Farro

Hayley és Josh a Paramore zenekar tagjaiként dolgoztak együtt 2004 és 2010 között; szívük 2004-ben lobbant lángra egymás iránt és kapcsolatuk három éve alatt sikeresen titokban is tudták tartani azt. Hayley és Josh 2007-ben vettek könnyes búcsút egymástól, majd három évvel később Farro ki is lépett a zenekarból, melyet annyira megrengetett a gitáros távozása, hogy majdnem befellegzett a csapatnak is.

Hayley ezt követően Chad Gilberttel vigasztalódott; Josh pedig Jenna Rice oldalán talált rá ismét a boldogságra.

Hayley Williams & Chad Gilbert

Hayley és Chad 2007-ben dolgoztak együtt először, amikor a Paramore énekesnője szerepet kapott Chad, New Found Glory névre hallgató zenekarának Kiss Me című videoklipjében, majd hamar egymásra találtak, ugyanis néhány hónappal később már egy párként mutatkoztak. Mikor összejöttek, Chad épp válófélben állt.

A két zenész a mai napig boldog párkapcsolatban él: Hayley jelenleg Chad másik, What's Eating Gilbert névre keresztelt zenekarának új korongján működik közre.

Sharon Den Adel & Robert Westerholt

Sharon és Robert az 1990-es évek elején egy iskolai rendezvényen ismerkedett meg egymással, majd 1996-ban alapították meg zenekarukat, a Within Temptationt, melynek a mai napig oszlopos tagjai. A pár több mint húsz éve alkot egy párt, három közös gyereket nevelnek és kapcsolatuk mindmáig töretlen és boldog, ennek ellenére a mai napig nem mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Meg White & Jack White

Meg és Jack első találkozására az 1990-es évek elején került sor Detroit egyik külvárosi éttermében, a Royal Oakban. Hamar egymásba szerettek, míg végül 1996-ban hivatalosan is összekötötték életüket, ezt követően vette fel Jack felesége vezetéknevét, a White-ot. Emiatt sokan vélték úgy, hogy az 1997-ben alapított White Stripes tagjai testvérek. Szerelmük végére 2000-ben tettek véget, elváltak.

Meg 2009-ben mondta ki a boldogító igent Jackson Smithnek, ám házasságuk 2013-ban válással végződött; Jack 2003-ban Renée Zellweger színésznővel alkotott egy párt, később mégis Karen Elson modellt vette feleségül (2005-ben), ám kapcsolatukat válással véglegesítették három évvel ezelőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek