Starity

Rászállt a gyámügy Will Smith családjára

2014. május 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a gyámügyi hatóság is vizsgálódni kezdett Willow Smith fotója miatt, amelyen a 13 éves lány a 20 éves, félmeztelen Moises Arais oldalán volt látható.

hirdetés
Rászállt a gyámügy Will Smith családjára

Amerikában nagy port kavart az a kép, amelyen a 13 éves Willow Smith egy ágyban fekszik a 20 éves, meztelen felsőtesttel pózoló Moises Arias színésszel.

A kép nyomán rengeteg támadás érte Willow szüleit, Will Smith és Jada Pinkett Smith színészeket, most pedig Los Angeles-i gyámügyi hivatal is vizsgálatot indított.

„A vizsgálatot hivatalosan a múlt héten nyitották meg, amit az ügyosztály nagyon komolyan vesz – mondta egy dolgozó a RadarOnline riporterének. – Will és Jada Pinkett Smith rendkívül együttműködőek a hivatalnokokkal. Természetesen nem örülnek annak, hogy megkérdőjelezik a szülői képességeiket, de megértik. A szociális munkások külön fognak beszélni Willow-val, és beszélni akarnak a képen látható fiatalemberrel is. Ez nemcsak egy-két családi látogatás lesz, hanem inkább egy legalább egy hónapig tartó nyomozás, a fokozott óvatosság miatt.”

Willow és Moises közös képe a hónap elején került fel az Instagramra, ám a felháborodott kommentelők miatt az egykori Disney-sztár hamarosan törölte is. Jada harciasan megvédte a lányát egy csapat fotós előtt, amikor rákérdeztek nála a fényképről: „Ez a szitu: semmi szexuális nincs azon a képen, vagy abban a helyzetben. Ti, srácok, a saját szemeteteket vetítitek ki rá. Úgy viselkedtek, mint a rejtett pedofilok, és ez nem oké.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek