Starity

Jelenát akarja meghódítani Bieber

2014. május 28. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin egy jachton bulizott Gigi Hadiddal, akivel az utóbbi időben szintén gyakran összeboronálja a média.

hirdetés
Jelenát akarja meghódítani Bieber

Gigi Hadid Cody Simpsonnal való szakítása óta rengeteg időt tölt Justin Bieberrel, legutóbb pedig, egészen pontosan május 24-én a dél-franciaországi tengeren töltötték napjukat egy jachton néhány barátjuk társaságában.

A kanadai tinisztár köztudottan a Forma 1-es monacói nagydíj miatt utazott az országba, azt viszont nem tudni, hogy mi szél sodorta oda Gigit, akinek furcsa módon születési neve Jelena, ami Justin és Selena közös beceneveként terjedt el a köztudatban.

„Anyukám úgy emlékszik vissza, hogy egy kislányról nevezett el, akivel Capriban találkozott egy forgatás során” – mesélte az amerikai modell, majd hozzátette: „Ő [az édesanyja] és a nagymamám kezdtek el Giginek nevezni még első osztályos koromban. Csak azóta rám ragadt ez a becenév.”

A Jelena Noura Hadid néven született színésznőt legtöbben Cody Simpsonnal való kapcsolata miatt ismerik, amely azonban néhány hete véget ért, de egy-két sorozatszerepe is volt már és modellként is elismert a szakmában: többek között Vogue-ban és a V magazinban is szerepelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek