Starity

Dalpremier: The Madden Brothers - We Are Done

2014. május 31. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Good Charlotte fenegyerekei első ízben mutatkoznak be szólóban, és elhozták debütáló korongjuk előhírnökét, a We Are Done-t!

hirdetés
Dalpremier: The Madden Brothers - We Are Done

Joel és Benji Madden alig egy héttel ezelőtt jelentették be, miszerint a későbbiekben szólóban folytatják, ezért is nem lehet hallani a Good Charlotte háza tájáról. A srácok már jó ideje dolgoznak közös projektjükön, melynek eredménye, a Greetings From California címre hallgató nagylemez piacra kerülése október 7-ére várható.

A készülőben lévő album első előfutárát, a We Are Done címre hallgató kislemezt június 2-ára ígérték a srácok, ám nemrégiben Ryan Seacrest műsorában mégis előbbre hozták a debütálást, melyet a rajongók kissé kétkedve fogadtak, hiszen a Madden ikrek egy egészen új stílusvilággal kísérleteznek, mint amilyet megszokhattunk tőlük a Good Charlotte élén.

„A csapat nevének vagy műfajának ötlete nem titok, de úgy éreztük jónak, hogy írunk néhány dalt, és találunk valakit, aki kiadja majd a lemezt, ezzel segítve minket, hogy minél több helyre eljuthasson a legőszintébb kép rólunk, hogy milyenek is vagyunk mi zeneileg igazából” – tette közzé nemrégiben Benji az új csapat hivatalos weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek