Starity

Lea Michele tipegő kora óta iszik alkoholt

2014. május 31. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chelsea Handler talkshow-jában árulta el a Glee sztárja, hogy olasz család révén náluk szokás bort inni a vacsorához, így egészen kiskora óta él ezzel a szokással.

hirdetés
Lea Michele tipegő kora óta iszik alkoholt
Fotó: Mark Davis/Getty Images

Múlt héten jelent meg Lea Michele könyve, a Brunette Ambition, melyben sok-sok érdekességet és eddig sosem hallott történetet felfed múltjából, így derült ki például az is, hogy korábban egy párt alkottak glee-s tanárjával, Matthew Morrisonnal.

A könyv promóciója kapcsán pedig az utóbbi napokban rengeteg dedikáláson részt vett és különböző műsorokba is ellátogatott, mint például május 29-én Chelsea Handler talkshow-jába, ahol elárulta, hogy családjukban a mindennapi szokások közé tartozott az alkoholivás, még a gyerekeknél is.

„Ettől őrültnek fognak nézni. Olasz vagyok, szóval úgy volt, hogy az étkezőasztalon volt Pellegrino, egy kancsó üdítő és egy hatalmas valamiben bor. Szóval mindenki csak itta a bort, mivel ez része volt az egésznek, tudod, olyan, mint amit a vacsora mellé iszol” - mesélte nevetve.

A 27 éves színész-énekesnő azt is hozzátette, hogy bár náluk ez hétköznapi dolognak számított, volt, hogy kellemetlen szituációba keveredett miatta. „Gimis koromban a pasim szüleinél vacsoráztunk és én megkérdeztem, hogy a hol a bor, adjatok egy kis bort. 17 éves voltam, azt gondolhatták, hogy ez a lány bolond.”

Lea egyébként a tegnapi napon újabb mérföldkőhöz ért karrierjében, ugyanis a New York Times bestsellerei közé került könyvével, egészen pontosan a harmadik helyre, amiről hatalmas boldogsággal számolt be Twitter- és Facebook-oldalán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek