Starity

Szuperhősnek állna Selena Gomez

2014. június 06. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez szeretné, ha komolyan vennék a szakmában, ezért arra törekszik, hogy megcsípjen egy szerepet egy DC- vagy Marvel-filmben.

hirdetés
Szuperhősnek állna Selena Gomez

Selena Gomez nemrég a teljes menedzsmentjét lecserélte, ezzel is jelezve, hogy szeretné karrierjét új alapokra helyezni. A sztár, aki eddig többek között a Spring Breakers – Csajok szabadon és a Versenyfutás az idővel című filmekben szerepelt, most nagyobb fába vágná a fejszéjét egy filmfranchise főszerepével.

„Selena meg akarja tenni a következő lépést a karrierjében, ami a színészetet illeti, és szuperhős akar lenni vagy egy DC-, vagy egy Marvel-franchise-ban. Több szempontból is tetszik neki a lehetőség, a figyelem, amit hozna a karrierjében, a lehetőség, hogy elképesztő színészek együttesével és elképesztő rendezőkkel dolgozhat, csak szárnyakat adhat a karrierjének, és meg akarja mutatni, hogy ő nem csak egy Disney-lány – ki akar emelkedni. Most akarja csinálni, mert tudja, hogy már nem lesz fiatalabb, és sok más lány kopogtat ugyanazokon az ajtókon. Szóval bármilyen meghallgatás is jön szembe vele, teljes gázzal akarja csinálni”mesélte egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek