Starity

Selena Gomez megtalálta új menedzserét

2014. április 27. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő rátalált szülei utódjára. Bradford Cobb többek között Katy Perryt és Adam Lambertöt is menedzselte.

hirdetés
Selena Gomez megtalálta új menedzserét
Fotó: Adidas

Selena Gomezt sok éven át szülei menedzselték, de nemrégiben kiadta ősei útját, és egy új menedzser keresésére indult, aki profi a szakmában, és más, híres sztárok karrierjét is egyengeti. Volt szó arról, hogy Kris Jenner lesz szülei utódja, de végül elvetteték az ötletet, mivel a Kardashian-anyukának elég lányai karrierjének egyengetése.

A DisneyDreaming értesülései szerint az énekesnő rátalált a tökéletes mendezserre, Bradford Cobbra, aki Katy Perry és Adam Lambert menedzsere is. Cobb így nyilatkozott a Billboardnak arról, hogy menedzseli védenceit ő és csapata: „Számomra ez tényleg egy csapat. Mindenki [a Direct Management Groupnál] az ügyfelek közül mindegyikkel dolgozik, és építjük a helyes utat az összes művész számára."

Az énekesnő egyébként most sem pihen, nemrégiben megjelent az Adidas NEO tavaszi kollekciója, melynek ő a reklámarca, de így is marad ideje a rajongóira, akikkel együtt húsvétozott egy jótékonysági szervezet jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek