Starity

Kérdezz-felelek: Papa Roach

2014. június 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A folyamatosan turnézó Papa Roachot ezúttal a Rock Sound riportere faggatta a turné során felmerülő legjobb és legrosszabb szokások kapcsán.

hirdetés
Kérdezz-felelek: Papa Roach

Az idén nyáron hazánkban is koncertező Papa Roach jelenleg is folyamatosan turnézik, és olykor előfordul, hogy hosszú hónapokat töltenek együtt a srácok négyesben a turnébuszban. A Rock Sound riportere a legjobb és legrosszabb szokásaikról faggatta a srácokat.

A kérdésre, miszerint ki tér vissza legkésőbb a turnébuszba, a srácok egyértelműen Tony Palermóra a szavaztak. A 43 éves dobos hozzátette, miszerint ez azért lehetséges, mivel szívesen tölt több időt a rajongókkal vagy épp egy bárban iszogatva; a késő esti kimaradozásból adódóan pedig egyértelműen ő az, aki legkésőbb ébred fel másnap. „Talán azért, mert ő általában reggel 5 és 8 között tér vissza a buliból” – fejtette ki Jerry.

„Határozottan Tony. Mindig. Sokat alszik, asszem, téli álmot alszik. (...) És végül olyan délután 2-3 körül ébred fel” – erősítette meg Tobin is.

Ezzel szemben egybehangzó volt a vélemény abban a kérdésben is, miszerint Tonynak van a legrosszabb ízlése az öltözködés terén, viszont abban egyetértettek a srácok, hogy Jerry Horton gitárost tartják a legintelligensebbnek maguk közül: Jerry Horton a legintelligensebb a zenekarban. Ő nagyon érzékeny, problémamegoldó, mindent igyekszik a lehető leghelyesebb módon tenni. Szóval, ha valamit tenni akarok, mindig megkérdezem magamtól, mit tenne Jerry a helyemben és akkor azt csinálom” – nyilatkozta a csapat frontembere, Jacoby Shaddix.

A srácok abban is közös nevezőre jutottak, miszerint zeneileg Tobin Esperance gitáros a legmuzikálisabb és legtehetségesebb, viszont a legjobb táncosnak Jacobyt választották. „Tobin igazán nagyon tehetséges zeneileg. Dobol, zongorázik, gitározik, basszusgitározik. (...) Nagyon inspiráló, klassz vele együtt dolgozni!” – erősítette meg Jacoby a választás okát.

Talán egyedül abban nem értett egyet a négy zenész, miszerint ki ügyel legkevésbé a tisztaságra. Tony meglátása szerint Jacoby a legkevésbé tisztaságmániás, mivel állítása szerint az énekes nem mos kezet vécézés után; ezzel szemben Tobin és Jerry épp Tonyt emlegették, mert meglátásuk szerint a dobos akár napokig is elvan zuhanyozás nélkül. Tony Palermo elvan napokig zuhanyozás nélkül, de nem mondanám, hogy bűzlik. Senki sem büdös a bandában. Talán Jacoby néha, de határozottan Tony a legrosszabb.”

Ebből adta magát a kérdés, hogy akkor végül is melyikük szeret leghosszabban a zuhany alatt lazítani, és míg Jacoby, Tobin és Tony saját magát emelte ki, addig Jerry úgy vélte Tobin pancsol a legtovább – azonban mégis Jacoby válaszolt a lehető legaranyosabb módon.

„Amikor néha van egy kis időd magadra, az nagyon be tudja indítani a fantáziát. Olyankor a feleségemre gondolok, elképzelem, hogy ő is éppen zuhanyzik. Haha, igen, ez klassz dolog.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek